skip to content

 

 

Nieuws >>
Net zo veel lol, maar dan zonder alcoho

Op 28 juni 2013 vindt de kick-off plaats voor een concept dat in het leven is geroepen door drie initiatiefnemers van de website: alcoholvrijfeest.nl. Alcoholvrijfeest.nl zet zich in om jongeren in de leeftijdscategorie tot 18 jaar toch een geweldige avond te bezorgen.

 

Lees verder
'Wegwerpbekers met een meerwaarde'

Op dinsdag 22 januari verscheen in het Friesche Dagblad een prachtig artikel over onze GroenBeker.

Lees verder
GroenBeker en Eco-Concepts op de BioVak 2013 op 23 en 24 januari in Zwolle
Bezoek ook de stand van GroenBeker en Eco-Concepts op de BioVak 2013 in Zwolle.
Het is alweer 5 jaar geleden, in 2008, dat eerste BioVakbeurs werd georganiseerd. In de loop der jaren is BioVak uitgegroeid tot hét jaarlijks vakevenement waar de gehele biologische sector bijeenkomt. Ook is de omvang van de beurs in die jaren bijna verdriedubbeld.
Lees verder
GroenBeker en PPP samen op het Sustainability Congres
Op dinsdag 20 November exposeren GroenBeker en het Perpetual Plastic Project samen op het 13e Sustainability Congres in Nieuwegein. Het jaarlijks grootste duurzaamheidscongres, en dat al meer dan 10 jaar. Wij zijn er dan ook trots op dat we hier een plekje hebben veroverd om iedereen die de noodzaak van duurzaam denken en doen inziet kennis te laten maken met het concept van onze GroenBekers.
Lees verder
Spannende samenwerking met het Perpetual Plastic Project!
GroenBeker werd enige tijd geleden benaderd door de Better Future factory. Zij gooien hoge ogen met hun Perpetual Plastic Project waarbij ze bioplastics omtoveren tot 3D objecten. GroenBeker heeft in Purac PLA een geweldige sponsor gevonden om het PPP te voorzien van voldoende biobekers tijdens de Dutch Design Week die van 20 t/m 28 Oktober plaatsvindt in Eindhoven.
Lees verder
GroenBeker® doneert biobekers aan 'A Night in Her Shoes'
Hoe is het om dertienjarige leeftijd door je ouders verkocht te worden en na drie jaar gered te worden en weer naar school te kunnen? Wat betekent het om op zevenjarige leeftijd door hulpverleners bevrijd te worden uit een kamertje van twee bij drie meter waar je dag in dag uit twintig klanten per dag ontvangen hebt die je misbruikten, verkachtten en uitbuitten? BELEEF HET TIJDENS A NIGHT IN HER SHOES!
Lees verder
GroenBeker® sponsort het Global Mala Festival @Krasnapolski met biobekers!
Global Mala is een jaarlijks terugkerend wereldwijd liefdadigheids evenement wat dit jaar plaatsvindt op zaterdag 22 September. Yogi’s over de hele wereld nemen het initiatief tot deze bijzondere dag om bewustzijn te creëren voor en om geld in te zamelen voor goede doelen.
Lees verder
Sapas kiest voor biobekers van GroenBeker® op Men’s Health Urbanathlon & Festival!
Men’s Health Urbanathlon & Festival is meer dan een hardloopwedstrijd. Het is een mediagenieke city race van 14,5 km. met 18 spectaculaire obstakels dwars door Amsterdam.
Lees verder
War Child ontvangt de eerste cheque van GroenBeker®!
Op vrijdag 7 september ontving War Child de eerste donaties die door de inzet van GroenBeker tot stand zijn gekomen. Een cheque namens Purac t.w.v. 250,- en een cheque namens GroenBeker t.w.v. 275,-.
Lees verder
Bombascha en Cantinamobile kiezen voor de GroenBeker®!

Wij zijn verheugd dat Bombascha en Cantinamobile voor biobekers van GroenBeker® hebben gekozen! Tijdens 'Into The Great Wide Open' dat op vrijdag 7 september begint op Vlieland schenken zij in de nieuwe milieu vriendelijke GroenBeker®.

Lees verder
De eerste GroenBekers® op 14 Augustus in Gorinchem!
Feest! Op het grote midzomerfeest in Gorinchem zijn de eerste duurzame biobekers van GroenBeker® uitgereikt.
Lees verder